31 Aralık 2011 Cumartesi

Milan Dubai'de kampta!



Milanlı futbolcular PSG ile yapacakları hazırlık maçı öncesi çalışmalarını plajda kızlara bakarak sürdürüyor.









27 Aralık 2011 Salı

2011 yılının en popüler futbolcuları oldular!..


2011 yılının en popüler futbolcuları oldular!..





Stephen Ireland'ın yılan derisi pantolonu!


Manchester City'li futbolcu Stephen Ireland'ın yılan derisi pantolonu...

26 Aralık 2011 Pazartesi

Ryan Giggs'in sevgilisinden parti hazırlıkları!



Yeni yılın yaklaşmasıyla ünlülerin parti hazırlıklarında çekilen fotoğrafları Twitter'ı süslemeye başladı. Manchester United'ın futbolcusu Ryan Giggs'le aşk yaşayan manken ve TV yıldızı Imogen Thomas evinde çekilen fotoğraflarla dikkati en çok çeken ünlüler arasında...











25 Aralık 2011 Pazar

En sıcak "Noel" giysileri!


Football.co.uk sitesinin belirlediği Noel için en çekici giyinen isimleri belirledi. En dikkat çeken isim  Cristiano Ronaldo'nun sevgisi Irina Shayk oldu.

Noel şakası Irina Shayk ve sevimli köpeği


Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Irina Shayk noel baba şapkasıyla köpeği ile poz veriyor.


Michael Carrick ve sevgilisi Lisa Roughead 'UNICEF' gecesinde


Manchester United Futbol Kulübü, Old Trafford'da UNICEF için düzenlenen gala yemeği için Manchester United takımında forma giyen Michael Carrick ve sevgilisi Lisa Roughead objektiflere poz verdi.




Frank Lampard ve güzel sevgilisi Christine Bleakley


The Sun Military Awards 2011 gecesinde Chelsea'nın orta saha oyuncusu Frank Lampard ve Christine Bleakley aynı karede yer aldılar. Ünlü futbolcu objektiflere samimi pozlar verdi.




23 Aralık 2011 Cuma

Peter Crouch'un eşi model Abbey Clancy, striptiz yaptı!..


Peter Crouch`un eşi model Abbey Clancy, striptiz yaptı!..




Real Madrid oyuncularına "Real Player Talking" iphone uygulaması



"Real Player Talking" yeni mobil uygulama Real Madrid futbolcularından oluşuyor. Bu uygulama, iphone ve iphone kullanıcıları gibi en sevdikleri oyuncuları seçme şansını sağlıyor.

İşte "Real Player Talking" uygulaması





Barcelona forveti David Villa'yı ziyaret etti



FC Barcelona forveti David Villa'yı yanlız bırakmadı. Ünlü yıldızı ziyarete gelen Barcelona forveti Carles Puyol, Cesc Fabregas ve Gerard Dünya Kulüpler Kupası David Villa'ya verdi.

İşte David Villa'nın hayranlarına böyle sesleniyor. Hayranlarını hasta yatağından bile yanlız bırakmıyor...










Japonya'da bir otelde David Villa'yı ziyarete gelen teknik direktör Pep Guardiola ünlü futbolcu ile fotograf çekildi.


Theo Walcott'dan komik noel giysisi!


Arsenal takımında forma giyen ünlü futbolcu Theo Walcott, giydiği komik noel elbisesi objektiflerden kaçmadı.

22 Aralık 2011 Perşembe

Küçük çocuktan 'Cristiano Ronaldo' sevgisi


Cristiano Ronaldo hayranı küçük çocuk ünlü futbolcuyu öperken böyle görüntülendi. Ronaldo küçük hayranının bu sevigisini karşılıksız bırakmadı.

Ünlü oyuncular 'Noel Yemeği'nde buluştu


Cristiano Ronaldo, Kepler Laveran Lima FerreiraFabio Coentrao ve Raphael Varane birlikte Noel yemeği için bir araya geldiler.

21 Aralık 2011 Çarşamba

3 ünlü futbolcu bir arada!



Fransız oyuncu Zinedine Zidane, Ronaldo Luis Nazario de Lima ve Didier Drogba, Hamburg'da olan basın toplantısında medya için objetif karşısına geçtiler.



20 Aralık 2011 Salı

EN ŞEKİL AFRİKALI - ESSİEN





Afrikalı futbolcu Essien, giydiği elbiselerle, değişik saç modeli ve değişik sakal modeli ile en şık Afrikalı olmayı hak ediyor.

David Beckham box yaparsa!



David Beckham bu seferde boks sporunda boy gösterdi. 



Okan Buruk ölümden döndü!



A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Okan Buruk ve eşi Nihan Buruk’un içinde bulunduğu otomobil, Beşiktaş’ta bir taksiyle çarpıştı. Kazada, Buruk ve eşi ile takside bulunan 1’i çocuk 3’ü kadın 4 kişi yaralandı.

Çırağan Caddesi'ndeki Four Seasons Hotel önünde, saat 21.30 sıralarında A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Okan Buruk'un kullandığı söylenen araç ile Melih Parlak yönetimindekitaksi henüz belirlenemeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası Okan Buruk, eşi Nihan Buruk ve takside bulunan 4 kişi yaralandı.

Kaza sonrası yaralılara ilk müdahaleyi çevreden yetişenler yaparken, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Hafif yaralanan Okan Buruk ve eşi aynı ambulansla Amerikan Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

Takside yaralanan 4 kişiden 2'si Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma, 2'si de Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan hayati tehlikesi bulunan olmadığı belirtildi. 

Kaza sırasında Four Seasons Hotel'de bulunan Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Buruk'un kaza yaptığını öğrenince olay yerine geldi.

EMRE YARDIMA KOŞTU

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, kazadan sonra Okan Buruk'un kendisini araması üzerine kısa sürede olay yerine gelerek Buruk ve eşine yardım etti. Emre, ardından hastaneye giderek Buruk'u yalnız bırakmadı. Hastane önünde basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Emre, 'Bizim yanımıza yemek yemeye geliyorlardı. Okan telefonla arayıp kaza yaptığını söyleyince, yakında olduğum için hemen geldim. Sağlık durumları iyi' dedi.

ZİYARETÇİ AKINI

Kazanın duyulmasının ardından başta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral ve çok sayıda kişi Okan Buruk ve eşini, tedaviye alındıkları hastanede ziyaret etti. TFF'de resmi internet sitesinden Okan Buruk ve eşi için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirten polis, ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından kazanın nedeninin ortaya çıkacağını söyledi.

19 Aralık 2011 Pazartesi

Şipşakçı Beckham..!



David Beckham karate eğitimi sırasında oğlu Cruz'un resmini çekiyor. 

18 Aralık 2011 Pazar

Cristiano Ronaldo'dan Special Life! (VİDEO)


İşte Cristiano Ronaldo'nun özel hayatından kareler! (Mutlaka izleyin)