30 Eylül 2011 Cuma

Dirk Kuyt bitmeyen enerjisiyle gece alemlerinde!


Dirk Kuyt bitmeyen enerjisini sadece sahada değil gece aleminde kullanıyor.


21 Eylül 2011 Çarşamba

Ronaldo evleniyor!




İspanyol basını, Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun, gelecek yıl temmuz ayında Rus manken İrina Shayk ile evleneceğini iddia etti.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, henüz hazırlık aşamasında olan düğün töreniyle ilgili çok fazla detay olmadığı, ancak törenin Ronaldo'nun doğum yeri olan Portekiz'in Madeira Adası'nda yapılacağı belirtildi.

Ronaldo-Shayk çiftinin, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonra evleneceği kaydedilirken, davetli listesinin üst düzey ve ünlü isimlerden oluşacak olması nedeniyle, törenin gelecek yılın en önemli sosyal etkinliklerinden birisi olacağına kesin gözüyle bakıldığı vurgulandı.

İspanyol basınındaki haberlerde, Ronaldo'nun geçen hafta yaptığı ''Yakışıklıyım, zenginim ve büyük bir futbolcuyum'' şeklindeki açıklamasına atıfta bulunularak, ''Ronaldo, yakışıklı, zengin ve büyük futbolcu olmasının yanında, güzel Rus manken ile evlenerek daha da çok kıskanılacak'' ifadeleri yer aldı.

10 Eylül 2011 Cumartesi

Puyol bu ne hal?


Carles Puyol, "Çok uykum geldi evemi gideyim" der gibi duruyor.



9 Eylül 2011 Cuma

Andy Carroll'dan değişik bir tarz!


Andy Carroll'un değişik hallerine bir örnek daha diyebiliriz...

8 Eylül 2011 Perşembe

Carlos Tevez şarkıda söylermiş...


Carlos Tevez şarkıda söylermiş...


7 Eylül 2011 Çarşamba

Yağmur'un doğum günü kutlandı



Yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımımız akşam saatlerinde yaptığı idman ile çalışmalarına devam etti.
Takımımız antrenmanın ardından oyuncularımızdan Yağmur Koçyiğit’in doğum günü kutlaması için bir araya geldi. Takımımız ve teknik heyetimiz antrenman sonrasında Yağmur için bir doğum günü pastası hazırladı. 23 yaşına giren oyuncumuz takım arkadaşlarına ve teknik heyete teşekkür ederek bu yılki dileğinin aday olduğumuz tüm kupaları kazanmak olduğunu söyledi.
Bu arada tatilden dönen oyuncularımızdan Lybov Sokolova’da antrenmanlara katıldı

6 Eylül 2011 Salı

Schumacher'e eşinden büyük şok!



Formula 1 pilotu Ralf Schumacher'e (36), karısı Cora'dan şok.

Cora Schumacher (34), hip-hop yıldızı Materia ile Almanya'nın başkenti Berlin yakınlarındaki bir otelin terasında öpüşürken paparazziler tarafından görüntülendi.

Fotoğraflarının çekildiğinden habersiz sarmaş dolaş kahvaltı eden çiftin bu görüntüleri Bild Gazetesi' nde yayımlandı. Ralf ile Cora Schumacher, 10 yıllık evli. Çiftin, 9 yaşında David adlı bir oğulları bulunuyor.

2 Eylül 2011 Cuma

CHELSEA FORMA TANITIMINDA ŞOV YAPTI


Chelsea takımının futbolcuları forma tanıtımında şov yaptı. Tüm yeteneklerini gösteren futbolcular, hünerleriyle yine hayran bıraktı.


1 Eylül 2011 Perşembe

Balotelli'ye de böylesi yakışır


Balotelli'nin güzel sevglisi Raraffaella fico ile alışverişe çıktı. Balotelli'ye de böylesi yakışır.