30 Ekim 2011 Pazar

En çekici sörfçü Alessandra

Victoria's Secret'ın Hawaii'de açtığı magazanın açılışına katılan Brezilyalı süpermodel Alessandra Ambrosio, ünlü Waikiki plajında fotoğraj çekimi gerçekleştirdi.








"Kalbim Van için çarpıyor"



Yok Böyle Dans yarışması için Türkiye'ye gelen Brezilyalı top model Adriana Lima, geçen pazar günü Van'da yaşanan 7.2 büyüklüğündeki deprem felaketi nedeniyle çok üzgün olduğunu açıkladı.
Lima, Facebook sayfasına şunları yazdı: "Bu zor günlerde kalbim Türkiye'nin harika insanları için çarpıyor. Umarım bugünlerde büyük acılar çeken insanların hepsi en kısa sürede yaraları saracak gücü yeniden bulur."

29 Ekim 2011 Cumartesi

Kamera arkası basına sızdı




18 yaşındaki Amerikalı model Kate Upton, Sports Illustrated dergisinin bikini özel sayısının yıldızı oldu. İç çamaşırı markası Guess için yaptığı çekimle adını duyuran ve ardından plaj giyim markası Venus için objektif karşısına geçen Upton'ın şansı Sports Illustrated modelleri arasına katılmasıyla birlikte değişti.





























Dişi Rocky Adriana Lima

Top model Adriana Lima’nın boks yaparken çekilen görüntüleri erkek hayranları korkuttu.





 Victoria Secret’ın dünyaca ünlü güzeli Adriana Lima, sıkı bir boksör çıktı. Geçtiğimiz haftalarda Türkiye’ye gelerek Yok Böyle Dans’ta yaptığı şovla nefes kesen Lima, bu kez ringde boks yaparken objektiflere yansıdı. Güzel mankenin sert bakışları görenleri korkuttu.









28 Ekim 2011 Cuma

HARRY KEWELL'İN HAVUZ SEFASI!




Galatasaraylı futbolcu Harry Kewell, Türkiye'ye gelmeden önce son kez eşi Sheree Murphy ile tatile çıkmıştı. Havuzda eşiyle tam bir keyif yapan Avustralyalı futbolcunun bu fotoğrafları objektiflere böyle yansımıştı.

HARRY KEWELL 4. KEZ BABA OLUYOR



Galatasaray'dan ayrılan Avustralyalı futbolcu Harry Kewell 4. kez baba oluyor. Kewell'ın oyuncu eşi Sheree Murphy twitter'dan yaptığı açıklamada hamile olduğunu ve çocuğunun da 15 haftalık olduğunu açıkladı. 35 yaşındaki Sheree ve Harry çiftinin Taylor, 10, Ruby 8 and Matilda, 3, adında 3 çocuğu bulunuyor.

Sheree twitter'dan şöyle yazdı: ‘Got some exciting news I'd like to share with you all. We are having another baby!! I'm 14 weeks pregnant. Been very sick but I'm very happy’

VICTOR VALDES VE YOLANDA''DAN OLAY POZLAR


Barcelona'nın kalecisi Victor Valdes ve  eşi Yolanda Cardona DTLux dergisi için verdikleri cesur pozlarla adlarından söz ettiriyor.

İkili fotoğraflarla ilgili verdikleri röportajda çekim sırasında kendilerini çok rahat hissettiklerini vurguladı.