18 Aralık 2012 Salı

Fenerbahçeli yıldızlar ve Cicişler


Esra&Ceyda kardeşler, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası gündeme oturdu.
Fenerbahçe Ülker'in iki yıldızı Emir Preldzic ve Bojan Bogdanovic'in Cicişler olarak bilinen Esra&Ceyda kardeşlerle çekilen fotoğrafları çok konuşuldu.

Kobe ve Messi'nin kamera arkası


Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi ve yıldız basketbolcu Kobe Bryant'ın birlikte rol aldıkları THY reklam filminin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

video

17 Aralık 2012 Pazartesi

Selçuk İnan'a derbi pidesi!


Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 2-1'lik skorla geçtiği maçta frikikten ağları sarsan Selçuk İnan'a hediye geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 2-1'lik skorla geçti. Zorlu mücadelenin yankıları gelmeye devam ediyor.

Frikikten kaydettiği golle takımına galibiyeti getiren Selçuk İnan'a gittiği restaurantta özel bir hediye geldi. Başarılı futbolcuya üzerinde maçın skoru yazan bir pide ikram edildi.

Pidenin üzerinde "GS 2-1 FB" ifadelerine yer verilirken, sarı-kırmızılı futbolcunun neşeli görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

İkram edilen pide ile bir de poz veren yıldız futbolcunun bu karesi mikro blog sitesi twitter'da çeşitli esprileri de beraberinde getirdi.

Sporx 

9 Aralık 2012 Pazar

Arda ve Emre sosyal medyayı salladı

Atletico Madrid’de oynayan iki yıldız futbolcunun yeni imajları sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen milli futbolcularımız Arda Turan ve Emre Belözoğlu giyim tarzlarıyla dikkat çekiyor.

Menajer Ekrem Durmuş'a poz veren ikili sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Twitter’da “Madrid’te 2013 sonbahar-kış kreasyonu” ifadesiyle yayınlanan karede, Arda Turan’ın yeni saç modeli ve beresi dikkat çekerken, Emre Belözoğlu kısa pantolonu, beresi ve kabanının içine giydiği yeşil hırkasıyla Arda’yla şıklık yarışına giriyor.

Medyaspor

 

8 Ekim 2012 Pazartesi

Paris Hilton: "Arda çok hoş bir adam"



Dünyaca ünlü isim Paris Hilton kendi sitesinde Arda Turan ile çektirdiği resme yer verip, Milli oyuncumuz ile ilgili yorumda bulundu.


Sosyetik güzel Paris Hilton kendi resmi internet sitesinde Atletico Madrid'de forma giyen Milli oyuncumuz Arda Turan ile çektirdiği fotoğrafını yayınladı.
Bir giyim markasının reklam çekimlerinde Arda Turan ile poz veren güzel isim, fotoğrafın altına "İstanbul'da Arda Turan ile reklam çekimlerindeyiz. Çok hoş bir adam" ifadesine yer verdi.



15 Eylül 2012 Cumartesi

Bikiniyle tenis maçı...



Dünyaca ünlü model aynı zamanda da oyunculuk yapan Jennifer Nicole Lee pembe bikinisiyle tenis oynayarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

37 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız Jennifer Nicole Lee, Doğu Avrupa Bayanlar Tenis Turnuvası'na yeni bir boyut kazandırdı. Bikinisiyle turnuvaya katılan Jennifer Nicole Lee, bu haliyle çok konuşuldu. Düzgün fizik yapısı ve fit vücuduyla tenis oynayan dünyaca ünlü yıldız görenleri kendine hayran bıraktı.



25 Temmuz 2012 Çarşamba

Edgar Davids ve pembe şortu


Emekli Hollandalı milli futbolcu Edgar Davids pembe şortu ile görüntülendi. Resimde tam gözükmeyen kız arkadaşı Olcay Gülşen ile tatilin keyfini çıkarıyor.

8 çocuğu duyunca evlilikten vazgeçti!



Geçtiğimiz hafta sevgilisi Berna Arıcı ile görüntülenen Fenerbahçe'nin eski, Elazığspor'un yeni futbolcusu Fabio Bilica'nin gözlüklerinin altın olduğu ortaya çıktı.

Yalıkavak'ta geçtiğimiz hafta Berna Arıcı ile görüntülenenBilica'nin diğer yabancı futbolcular gibi pahalı takı ve aksesuvarlara düşkün olduğu ortaya çıktı.

Üç evliliğinden 8 cocuğu olan Bilica'nin uzun süredir birlikte olduğu Arıcı'ya evlenme teklif ettiği ancak Arıcı'nın Bilica'nın 8 çocuğu olduğunu öğrenince bu teklifi kabul etmediği öğrenildi.

10 Mayıs 2012 Perşembe

Brad Jones ve küçük oğlu Nico!


Liverpool'un tecrübeli futbolcusu Brad Jones küçük oğlu Nico'ya kendi formasını giydirdi. Küçük ve sevimli nico babasının omuzunda uyuya kaldı.

John Carew için işler yolunda değil!

 Norveç futbolcu John Carew, İngiltere Championship takımlarından West Ham United'da kötü günler geçiriyor.


1 Mayıs 2012 Salı

Demet Akalın Fenerbahçelileri kızdırdı



"Bu ne ya, Volkan'ın ağlamasını mı izleyeceğiz?" diye yazınca Twitter karıştı.

Demet Akalın, önceki akşam oynanan Fenerbahçe- Beşiktaş maçında kaleci Volkan'ın dizinden sakatlandığı pozisyon için Twitter'da, "Bu ne ya, Volkan'ın ağlamasını mı izleyeceğiz?" diye yazınca büyük tepki çekti.
Fenerbahçe taraftarlarının mesaj yağmuruna tuttuğu Akalın, yazdığı twit'i hemen sildi. Sarı- lacivertli taraftarlar, ünlü popçuyu sosyal medyada, "Demet n'oluyor?" etiketiyle yerden yere vurdu.

Arda'nın yeni aşkı: Selin İmer!



Arda Turan'ın, Sinem Kobal'dan sonra gönlünü sosyetik güzel Selin İmer'e kaptırdığı iddia ediliyor.


'SOSYETİK SEVER'
Magazin ve futbol dünyası yine birlikte! İddialara göre; Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, sosyetik güzel Selin İmer'le yeni bir aşka yelken açtı. Turan, uğruna Türkiye'yi bırakıp Madrid'e yerleşen Sinem Kobal'la ihanet yüzünden Şubat ayında ayrılmıştı. Futbolcunun kendisine aldattığını öğrenen güzel oyuncu ise soluğu İstanbul'da almıştı.
OTELE GİTMEDİ
İddialara göre Yıldız futbolcu Arda Turan, birkaç haftadır Selin İmer'le aşk yaşamaya başladı. Arkadaşı Gamze Karaman'la İspanya'ya giden İmer, otel yerine Turan'ın evine yerleşti. Bir süre sonra Karaman İstanbul'a döndü ama Selin İmer kaldı. Madrid sokaklarını sarmaş dolaş arşınlayan ikili, şimdilik aşklarını gizlemeyi tercih ediyor.

AŞK DEFTERİ KABARIK

Silen İmer, Alican Ulusoy, Doruk Kaya ve Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle yaşadığı aşklarla magazin sayfalarını süsledi.

ARDA TURAN'DAN AÇIKLAMA

Magazin dünyasına bomba gibi düşen bu haber sonrası ünlü oyuncudan bir açıklama geldi. İşte o açıklama:

SİNEM KOBAL'A KARŞI HALA DUYGULARIM VAR

"Kariyerim ve futbol hayatımda en önemli günleri yaşadığım şu dönemlerde magazin dünyasında çıkan asılsız haberlerde yer almaktan dolayı çok üzgünüm. Sinem Kobal'a olan saygım ve duygularımdan dolayı şuan başka biriyle ilişki yaşamam mümkün değildir. Hakkımda bazı gazete ve internet sitelerinde çıkan "ilişki" haberleri tamamen asılsız olup beni derinden üzmüştür. Değerli gazeteci arkadaşlarımın ve kamuoyunun bilgisine sunarım. Haberin gerçeğinin asılsızından kamuoyunda daha çok değer bulması dileğiyle." 



26 Nisan 2012 Perşembe

Luis Nani ve sevgilisi Daniela Martins!



Manchester United oyuncusu Luis Nani ve güzel sevgilisi Daniela Martins ile objektifklere yakalandı.




Sergio Ramos alışverişte!


Real Madrid'li oyuncu Sergio Ramos alışveriş yaparken görüntülendi.



Şişman Ronaldo!


Ronaldo'yu hiç bu halde görmediniz! Ronaldo'nun bu şişman görüntüsü çok konuşulacak..




23 Nisan 2012 Pazartesi

Arda Turan ve sevgilisi barıştı mı?


Arda Turan'la yollarını ayıran Sinem Kobal, eski sevgilisinin arkadaşı Ekrem Okumuş'la buluştu.


Milli futbolcu Arda Turan'la yollarını ayıran Sinem Kobal,önceki akşam Kuruçeşme Aşşk Cafe'de eski sevgilisinin arkadaşı Ekrem Okumuş'la buluştu.

Turan'ın bir reklam çekimi için kısa süreliğine İstanbul'a gelmesiyle örtüşen buluşma, "Barışırlar mı?"sorusunu akıla getirdi. 

Cadde

İLGİLİ HABERLER

Ayrılığın nedeni ihanetmiş!

14 Nisan 2012 Cumartesi

Peter Crouch golf oynarsa...



İngiltere Premier Ligi'nin Stoke City takımında forma giyen yıldız futbolcusu Peter Crouch, futboldaki tecrübesini golf sahalarında da gösterdi.

İLGİLİ DİĞER HABERLER

* Peter Crouch'un eşi model Abbey Clancy, striptiz yaptı!..

Peter Crouch Abbey Clancy aile saadeti...



Mario Balotelli yine iş başında!


İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin yıldız futbolcusu Mario Balotelli sarışı bir bayanla görüntülendi. Ünlü futbolcunun giydiği giysi yine dikkatlerden kaçmadı.




>>İLGİLİ DİĞER HABERLER<<

MARİO BALOTELLI'DEN SARI SARI...


Manchester City'nin forvet oyuncusu Mario Balotelli, Aston Villa karşısında rakip oyuncu Chris Herd iterek sarı kart görmesine neden olur. Hakemin sarı kart göstermesiyle Balotelli'nin saçlarının sarı olması ortaya hoş bir görüntü çıkarmıştır. ...

6 Nisan 2012 Cuma

Galatasaray'da şok kavga!



Galatasaray'da kavga şoku yaşanıyor! Sabah antrenmanında birbirileriyle kavga eden Felipe Melo ve Riera için Galatasaray kulubü açıklama yaptı.

Galatasaray'ın bugünkü antrenmanında futbolcular Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan gerginlik üzerine her iki futbolcunun da teknik direktör Fatih Terim tarafından soyunma odasına gönderildiği, futbolcular arasındaki gerginliğin soyunma odasında da devam ettiği bildirildi.

Galatasaray Kulübü, söz konusu futbolcular hakkında kulübün iç disiplin talimatı ve düzenlemelerinin ivedilikle ve kararlılıkla uygulanacağını açıkladı.

 Kulübün internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

 ''Futbol takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda kulübümüz futbolcularından Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan gerginlik üzerine her iki futbolcu da Sayın Fatih Terim tarafından soyunma odasına gönderilmiştir. Futbolcularımız arasındaki gerginlik soyunma odasında da devam etmiştir. Söz konusu futbolcular hakkında kulübümüz iç disiplin talimatı ve düzenlemelerinin ivedilikle ve kararlılıkla uygulanacağını bildiririz.''

5 Nisan 2012 Perşembe

F.Bahçeli oyuncu kaza geçirdi!


Sarı-lacivert kulubün Slovak yıldızı Miroslav Stoch akşam saatlerinde kaza geçirdi.

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch, bugün akşam saatlerinde maddi hasarlı bir kazası geçirdi.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Slovak oyuncumuz Miroslav Stoch akşam saatlerinde maddi hasarlı bir kazası geçirdi. Stoch'un arkadaşının kullandığı araç Slovak futbolcunun oturduğu sitede bir ağaca çarptı. Kaza sonrası araçta maddi hasar meydana geldiği ve gerek Stoch da gerekse arkadaşında herhangi bir sağlık sorunu yaşanmadığı bildirildi. Miroslav Stoch'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Egemen Bağış'tan Hagi'ye F.Bahçe forması!


AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Hagi'ye Fenerbahçe'nin 12 numaralı taraftar formasını hediye etti.


AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, resmi temaslar için bulunduğu Romanya'nın başkenti Bükreş'te Türk İşadamları Derneği (TİAD) tarafından düzenlenen yemeğe katıldı.

BAĞIŞ’TAN HAGİ’Lİ ESPİRİ

Bükreş'in merkezinde bulunan Osmanlı zamanından kalma bir handa verilen yemekte Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Gheorge Hagi de yer aldı. Bağış, yemekten önce Hagi'ye futbol topu hediye etti.
Türkiye ile Romanya arasında dün imzalanan AB konularındaki işbirliği mutabakat muhtırasına atıfta bulunan Bağış, imza töreninde söylediği "Bu anlaşma AB içinde Türkiye'ye 90 dakika defans uygulamaya çalışanlara Hagi'nin golleri kadar güzel bir gol oldu" sözlerini hatırlattı.

Coleen Rooney ve yaş günü kutlaması!



Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldızı Wayne Rooney, eşi Coleen Rooney ile doğum günü kutlamasında baş başa yemek yerken görüntülendi.

4 Nisan 2012 Çarşamba

Cristiano Ronaldo Nadal'a da kafa tuttu! (VİDEO)




Reklam için kamera karşısına geçen 2 dünya starı yaptıkları hareketlerle herkesi hayran bıraktı. Cristiano Ronaldo ve Rafael Nadal'ın tenis sahasında buluştuğu reklam filmi iki ünlü sporcuyu karşı karşıya getirdi. Film, Youtube'da 4 milyon tıka ulaştı.

Nadal'ın tenis raketiyle attığı toplara ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo usta ayaklarıyla cevap verdi.

                   

3 Nisan 2012 Salı

Bar Rafaeli iç çamaşırıyla tenis oynadı! (VİDEO)



Dünyaca ünlü İsrailli model Bar Rafaeli bir iç çamaşırı markası için çektiği reklam filmiyle yine kendinden söz ettirmeyi başardı. Under.me adlı marka için kameraların karşısına geçen ünlü model, beyaz iç çamaşırlarıyla tenis oynarken kusursuz vücudunu da sergiledi.


                

















2 Nisan 2012 Pazartesi

Alexandra Burke gönülden Totthenam'lı!


Ünlü şarkıcı Alexandra Burke, futbolcu sevgilisi Totthenam'lı Jermain Defoe'nin formasını giyerek destekledi.