31 Ocak 2012 Salı

İngiltere'nin en iyi giyinimli ismi Mario Balotelli!



İngiltere'de yılın en iyi giyin 50 erkeğini açıkladı. Manchester City forveti Mario Balotelli, İngiltere'de ikinci en iyi giyimli bir adamı olarak seçildi. 











Anders Lindegaard ve sevgilisi Missé Beqiri!



Manchester United kalecisi, Anders Lindegaard sevigilisi İsveç'in en güzel modellerinden Missé Beqiri ile yakın zamanda nişanlanmayı düşündüklerini açıkladılar.



Xabi Alonso ve küçük kızı Ane Alonso!



Xabi Alonso, eşi Nagore ve çocukları ile Madrid'te alışveriş yaparken görüntülendi. Xabi Alonso'nun küçük kızı Ane Alonso en son bebekken görüntülenmişti. Bu karede ise gayet büyümüş görünüyor.






30 Ocak 2012 Pazartesi

Delfina Suarez ve küçük kızı Luis ile futbol keyfi!



Cumartesi günü Liverpool vs Manchester United karşılaşmasında Delfina Suarez küçük kızı Luis ile tribünlerde maçı izledi. Küçük kız Luis babasının yanında gayet mutlu görünüyor. 



28 Ocak 2012 Cumartesi

David Beckham ve iç çamaşırları (VİDEO)

 

Super Bowl'un gelecek ay olan reklam çekimleri için H & M markasının iç çamaşırlarını tanıtacak ünlü futbolcu David Beckham kamera karşısına geçti.



27 Ocak 2012 Cuma

Shakira ile Gerard Pique'nin kasedi sızdı




Kolombiyalı şarkıcı Shakira şantaj şoku yaşıyor. Güzel yıldızın, inişli çıkışlı bir birliktelik yaşadığı futbolcu Gerard Pique (24) ile birlikte cinsel ilişkiye girerken çekilmiş görüntüleri internete sızdı. Bir otelde çekilen görüntülerde vücuduna havlu sarılı olan Shakira, Barcelona’da top koşturan Pique’ye sarılıyor.

Eğlence dünyasında daha önce Kim Kardashian ve Paris Hilton gibi isimlerin de videoları kamuoyuna sızdırılmıştı.

26 Ocak 2012 Perşembe

Guti ve sevgilisi ile göbeğine dövme yaptırdı



Bir süre önce Beşiktaş'la yollarını ayıran ünlü İspanyol futbolcu Guti Hernandez, Tattooist Leo Millares dövme ustası son çalışması olarak Guti Hernandez ve sevgilisi Romina Belluscio'nun karın bölgesine "Köpek patisi" dövmesini yaptı.

David Beckham ve Pau Gasol dostluğu!



NBA'de Los Angeles derbisinde Los Angeles Clippers ile Los Angeles Lakers arasında oynanan karşılaşma öncesi David Backham, Lakers oyuncusu Pau Gasol ile selamlaşıyor.


Staples Center'da oynanan karşılaşmayı Scott Disick ile seyreden Beckham, eğlenceli dolu dakikalar geçirdi. 


Ünlü futbolcu David Beckham kolundaki dövmeler, giydiği beyaz tişört ve pantolonu ile dikkat çekti.


Bir diğer dikkat çeken isim Scott Disick ise, takım elbisenin altına çorap giymemesi dikkat çekerken, pahalı saat gözlerden kaçmadı.








Fotoğraflar: Dail Mail







25 Ocak 2012 Çarşamba

Coleen Rooney ve pembe bikinisi



Ünlü futbolcu Wayne Rooney'nin eşi Coleen Rooney ABD'nin Florida sahilinde bir plajda ilkbahar / yaz kampanyası için moda çekimi yapıldı. Çekimler sırasında Coleen Rooney'in pembe bikinisi ilgi odağı oldu.









David Beckham'dan samimi sözler!



David Beckham, Mens Health dergisinin İngiltere sürümü için kamera karşısına geçti. Dergiye verdiği ropörtajda David Beckham, "Ben ünlü olmayı hiç istemedim. Ben sadece futbol oynamak istedim" diye konuştu. 36 yaşında olan Beckham, "Ben hala futbol oynamayı seviyorum, Hala bir takımın parçası olmayı seviyorum" dedi.




24 Ocak 2012 Salı

Gerard Pique'den sevgilisi Shakira'ya sevgi öpücüğü


Barcelona'nın yetenekli stoperi Gerard Pique sevgilisi Shakira ile tribünde öpüşürken görüntülendi. İki sevgili kimseleri aldırış etmeden sevgi gösterisinde bulundu.

Bafetimbi Gomis ve yeni tarzı!



Lyon'lu futbolcu Bafetimbi Gomis, Kabarık kırmızı ceketi, kırmızı şapkası ve değişik pantolonu ile tuhaf bir tarz yaratmaya çalış ama biz pek beğenmedik diyebiliriz.



23 Ocak 2012 Pazartesi

Irina Shayk ve çekici eldivenleri


Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Irina Shayk Replay Jeans Sonbahar / Kış kampanyasını tanışmak için kamera karşısına geçti. Çekimlerde üstsüz ve çekici eldivenleri ilgi odağı oldu.





Olivier Giroud'tan taraftara sevgi gösterisi!



Fransa 1. lig ekiplerinden Montpellier’de forma giyen 25 yaşındaki golcü oyuncu Olivier Giroud taraftarlara bu şekilde sevgi gösterisinde bulundu.



22 Ocak 2012 Pazar

Manchester Unitedlı futbolculara ilizyon gösterisi


İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United forması giyen Michael Owen, Wayne Rooney and Tom Cleverley yapılan ilizyon gösterisi hayretle izlediler. El çabukluğu ile yapılan ilizyon futbolcuları oldukça şaşırttı.

John Terry'den okullu çocuklara ziyaret


İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin kaptanlığını yapan John Terry, "The Abbey" okulunu ziyaret etti. Çocukların yoğun ilgisinden çok memnun olan Terry, çocuklara yaptığı hareketlerle kendilerine hayran bıraktı.


Dani Alves ve çocuklarından 3D pozu


Barcelona'nın Brezilyalı futbolcusu Dani Alves, oğlu ve kızı ile objektiflere poz veriyor. 3D gözlükleri ile poz veren ünlü futbolcu ve çocukları samimi poz vermekten kaçınmadı.