25 Mart 2012 Pazar

Beckham ailesinin sarayı satılığa çıktı!



Ünlü futbolcu David Beckham eşi Victoria ve 4 çocuğuyla yaşadığı İngiltere’deki evini satışa çıkardı. Emlakçıların eve biçtiği etiket fiyatı 18 milyon sterlin.


İngiliz futbolcu David Beckham eşi Victoria ve 4 çocuğuyla birlikte yaşadığı İngiltere’nin Hertfordshire lentindeki evini satışa çıkardı. Evin fiyatının 18 milyon sterlin (yaklaşık 50milyon TL) olduğu açıklandı.


Los Angeles Galaxy takımında oynadığı için senenin büyük bir bölümünü Los Angeles’taki evlerinde geçiren ailenin artık kalıcı olarak ABD’de yaşamak istediği kaydedildi.


“Beckingham Sarayı” olarak bilinen evlerini, aylarca boş kaldığı için satmaya karar veren çiftin Fransa’daki villalarını da elden çıkarmayı düşündükleri belirtildi. 




Buse Terim Pamuk Prenses oldu!


Türkiye’de 30 Mart’ta vizyona girecek “Pamuk Prenses’in Maceraları” filmi için dün Kanyon’daki Cinebonus Sinemaları’nda özel bir gösterim yapıldı.

Hello ve D-Smart’ın sponsorluğunda düzenlenen gösterimin yıldızı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim’di.

Buse Terim, davete Pamuk Prenses kostümüyle katıldı. Genç kız, kostümünü kendi tasarladığını söyledi: “Filmde harika kostümler vardı, ben de onlara yakışacak bir kıyafet hazırlamaya çalıştım.” Filmin Türkiye dağıtımcısı Pinema Film, Lily Collins’in canlandırdığı Pamuk Prenses karakterinin doğal, saf ve güzel görünümüyle örtüştüğü için Buse Terim’de karar kıldıklarını açıkladı.  


22 Mart 2012 Perşembe

Wayne Rooney, küçük çocuğun bileğini kırdı!





Wayne Rooney,  United 5-0 Barclays maçı öncesi antrenman sırasında attığı ters vuruş sonucu  9 yaşındaki Jamie Thomas'un bileğini kırdı. Kaza sonrasında el bileği kırılan küçük çocuğun babası Stand Jack Harris, çocuğunu hastaneye götürdü. Maç sonrası durumdan haberdar olan ünlü futbolcu Wayne Rooney, küçük çocuktan özür diledi.






21 Mart 2012 Çarşamba

Alex Gerrard ve alışveriş keyfi!



İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da kaptan Steven Gerrard'ın eşi Alex Gerrard, geçtiğimiz günlerde arabasını yanlış yere park etmesi sonucu polis tarafından ceza kesilmişti. Şimdi ise Liverpool'un en uğrak yeri olan Criket alışveriş merkezinde görüntülenen Alex Gerrard, bu sefer arabasını almamış ve alışveriş yaptığı gözlendi.




14 Mart 2012 Çarşamba

Raul Meirelles ve eşi İvone Meirelles!


Liverpool'un Portekizli yıldızı Raul Meirelles ve eşi İvone Meirelles gece kulübü görüntülendi. Yakışıklı ve karizmatik görünen Raul Meirelles şıklığı ile en şık futbolcu olmaya aday gibi görünüyor.


9 Mart 2012 Cuma

Cristiano Ronaldo arabayla yolda kaldı!


Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, lüx arabasıyla yolda kaldı. Çekicinin gelmesiyle ünlü oyuncunun arabası çekiciye çekilirken, gergin halleri gözlerden kaçmadı.








6 Mart 2012 Salı

Ayrılığın nedeni ihanetmiş!



İstanbul'a gelen Arda Turan'ın sosyetik aşklarıyla bilinen Aslıhan Doğan'la kaçamak yaptığı konuşuluyor.

Herkes yaz aylarında evlenmelerini beklerken, bir anda aşklarına nokta koyan Arda Turan-Sinem Kobal cephesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Madrid'in gece hayatında da sık sık boy gösteren Arda'nın değişiminden şikayetçi olan Sinem Kobal, ilişkisine sahip çıkıp suskun kalmayı tercih etmişti.

ASLIHAN'LA SABAHLADI
Ancak geçtiğimiz çarşamba İstanbul'a gelen Arda'nın son kaçamağı pahalıya patladı. Arda'nın soyetik aşklarıyla bilinen Aslıhan Doğan'la kaçamak yaptığı iddia edildi. İkili, çarşamba günü Arnavutköy'de başlayan gecelerini Etiler Şamdan'da tamamladı. Sabaha kadar süren bu sıcak geceyi öğrenen Sinem Kobal'ın ise aşkına nokta koyduğu öğrenildi.

LİSTESİ KABARIK
Hakan Kosif'le yaşadığı aşkla tanınan Aslıhan Doğan'ın adı daha sonra başka bir sosyetik isim olan Kaan Boyner'le anıldı. Hacı Sabancı'yla da kısa süreli ilişki yaşayan Aslıhan'ın aşk listesine giren son isim ise futbolcu Arda oldu.

SİNEM DARDA!
Yaklaşık 2.5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Arda Turan'dan ayrılan Sinem Kobal, önceki gece yakın arkadaşı Meltem Cumbul'la Cihangir'de yemek yedi. Moralinin çok bozuk olduğu görülen Kobal'ın mekan çıkışı ağzını bıçak açmadı.

Kaynak: Saklambaç

3 Mart 2012 Cumartesi

Herkesi peşinden koşturan Larissa Riquelme yıldız oldu! (VİDEO)



Brezilya'da düzenlenen Pernambuco Şampiyonası'nda yer alan 12 takımdan 9'una sponsor olan firma reklamlarında Paraguaylı model Larissa Riquelme'yi oynattı.


İşte Larissa Riquelme'nın reklam filmi!


                            


Kaynak: Sporx.com

2 Mart 2012 Cuma

Futbol ve Tenis'in devleri bir araya geldi!


Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile ünlü tenişçi Rafael Nadal, yemek yemek için bir araya geldiler.

Sergio Ramos'dan ayağında kundura!



İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'in yıldız oyuncusu Sergio Ramos, şarkı söylemek için ses stüdyosuna girdi.

1 Mart 2012 Perşembe

Jennifer Lopez herkese meydan okudu!


Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in V dergisine verdiği pozlar olay yarattı.