26 Nisan 2012 Perşembe

Luis Nani ve sevgilisi Daniela Martins!



Manchester United oyuncusu Luis Nani ve güzel sevgilisi Daniela Martins ile objektifklere yakalandı.




Sergio Ramos alışverişte!


Real Madrid'li oyuncu Sergio Ramos alışveriş yaparken görüntülendi.



Şişman Ronaldo!


Ronaldo'yu hiç bu halde görmediniz! Ronaldo'nun bu şişman görüntüsü çok konuşulacak..




23 Nisan 2012 Pazartesi

Arda Turan ve sevgilisi barıştı mı?


Arda Turan'la yollarını ayıran Sinem Kobal, eski sevgilisinin arkadaşı Ekrem Okumuş'la buluştu.


Milli futbolcu Arda Turan'la yollarını ayıran Sinem Kobal,önceki akşam Kuruçeşme Aşşk Cafe'de eski sevgilisinin arkadaşı Ekrem Okumuş'la buluştu.

Turan'ın bir reklam çekimi için kısa süreliğine İstanbul'a gelmesiyle örtüşen buluşma, "Barışırlar mı?"sorusunu akıla getirdi. 

Cadde

İLGİLİ HABERLER

Ayrılığın nedeni ihanetmiş!

14 Nisan 2012 Cumartesi

Peter Crouch golf oynarsa...



İngiltere Premier Ligi'nin Stoke City takımında forma giyen yıldız futbolcusu Peter Crouch, futboldaki tecrübesini golf sahalarında da gösterdi.

İLGİLİ DİĞER HABERLER

* Peter Crouch'un eşi model Abbey Clancy, striptiz yaptı!..

Peter Crouch Abbey Clancy aile saadeti...



Mario Balotelli yine iş başında!


İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin yıldız futbolcusu Mario Balotelli sarışı bir bayanla görüntülendi. Ünlü futbolcunun giydiği giysi yine dikkatlerden kaçmadı.




>>İLGİLİ DİĞER HABERLER<<

MARİO BALOTELLI'DEN SARI SARI...


Manchester City'nin forvet oyuncusu Mario Balotelli, Aston Villa karşısında rakip oyuncu Chris Herd iterek sarı kart görmesine neden olur. Hakemin sarı kart göstermesiyle Balotelli'nin saçlarının sarı olması ortaya hoş bir görüntü çıkarmıştır. ...

6 Nisan 2012 Cuma

Galatasaray'da şok kavga!



Galatasaray'da kavga şoku yaşanıyor! Sabah antrenmanında birbirileriyle kavga eden Felipe Melo ve Riera için Galatasaray kulubü açıklama yaptı.

Galatasaray'ın bugünkü antrenmanında futbolcular Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan gerginlik üzerine her iki futbolcunun da teknik direktör Fatih Terim tarafından soyunma odasına gönderildiği, futbolcular arasındaki gerginliğin soyunma odasında da devam ettiği bildirildi.

Galatasaray Kulübü, söz konusu futbolcular hakkında kulübün iç disiplin talimatı ve düzenlemelerinin ivedilikle ve kararlılıkla uygulanacağını açıkladı.

 Kulübün internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

 ''Futbol takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda kulübümüz futbolcularından Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan gerginlik üzerine her iki futbolcu da Sayın Fatih Terim tarafından soyunma odasına gönderilmiştir. Futbolcularımız arasındaki gerginlik soyunma odasında da devam etmiştir. Söz konusu futbolcular hakkında kulübümüz iç disiplin talimatı ve düzenlemelerinin ivedilikle ve kararlılıkla uygulanacağını bildiririz.''

5 Nisan 2012 Perşembe

F.Bahçeli oyuncu kaza geçirdi!


Sarı-lacivert kulubün Slovak yıldızı Miroslav Stoch akşam saatlerinde kaza geçirdi.

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch, bugün akşam saatlerinde maddi hasarlı bir kazası geçirdi.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Slovak oyuncumuz Miroslav Stoch akşam saatlerinde maddi hasarlı bir kazası geçirdi. Stoch'un arkadaşının kullandığı araç Slovak futbolcunun oturduğu sitede bir ağaca çarptı. Kaza sonrası araçta maddi hasar meydana geldiği ve gerek Stoch da gerekse arkadaşında herhangi bir sağlık sorunu yaşanmadığı bildirildi. Miroslav Stoch'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Egemen Bağış'tan Hagi'ye F.Bahçe forması!


AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Hagi'ye Fenerbahçe'nin 12 numaralı taraftar formasını hediye etti.


AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, resmi temaslar için bulunduğu Romanya'nın başkenti Bükreş'te Türk İşadamları Derneği (TİAD) tarafından düzenlenen yemeğe katıldı.

BAĞIŞ’TAN HAGİ’Lİ ESPİRİ

Bükreş'in merkezinde bulunan Osmanlı zamanından kalma bir handa verilen yemekte Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Gheorge Hagi de yer aldı. Bağış, yemekten önce Hagi'ye futbol topu hediye etti.
Türkiye ile Romanya arasında dün imzalanan AB konularındaki işbirliği mutabakat muhtırasına atıfta bulunan Bağış, imza töreninde söylediği "Bu anlaşma AB içinde Türkiye'ye 90 dakika defans uygulamaya çalışanlara Hagi'nin golleri kadar güzel bir gol oldu" sözlerini hatırlattı.

Coleen Rooney ve yaş günü kutlaması!



Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldızı Wayne Rooney, eşi Coleen Rooney ile doğum günü kutlamasında baş başa yemek yerken görüntülendi.

4 Nisan 2012 Çarşamba

Cristiano Ronaldo Nadal'a da kafa tuttu! (VİDEO)




Reklam için kamera karşısına geçen 2 dünya starı yaptıkları hareketlerle herkesi hayran bıraktı. Cristiano Ronaldo ve Rafael Nadal'ın tenis sahasında buluştuğu reklam filmi iki ünlü sporcuyu karşı karşıya getirdi. Film, Youtube'da 4 milyon tıka ulaştı.

Nadal'ın tenis raketiyle attığı toplara ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo usta ayaklarıyla cevap verdi.

                   

3 Nisan 2012 Salı

Bar Rafaeli iç çamaşırıyla tenis oynadı! (VİDEO)



Dünyaca ünlü İsrailli model Bar Rafaeli bir iç çamaşırı markası için çektiği reklam filmiyle yine kendinden söz ettirmeyi başardı. Under.me adlı marka için kameraların karşısına geçen ünlü model, beyaz iç çamaşırlarıyla tenis oynarken kusursuz vücudunu da sergiledi.


                

















2 Nisan 2012 Pazartesi

Alexandra Burke gönülden Totthenam'lı!


Ünlü şarkıcı Alexandra Burke, futbolcu sevgilisi Totthenam'lı Jermain Defoe'nin formasını giyerek destekledi.










1 Nisan 2012 Pazar

Giysi konusunda tarz yaratan isim Mario Balotelli!



Manchester City'de golcü oyuncu oyuncu Mario Balotelli, giysi konusunda oldukça ilginç giyimiyle yeni bir tarz yaratmaya niyetli gibi görünüyor.