10 Mayıs 2012 Perşembe

Brad Jones ve küçük oğlu Nico!


Liverpool'un tecrübeli futbolcusu Brad Jones küçük oğlu Nico'ya kendi formasını giydirdi. Küçük ve sevimli nico babasının omuzunda uyuya kaldı.

John Carew için işler yolunda değil!

 Norveç futbolcu John Carew, İngiltere Championship takımlarından West Ham United'da kötü günler geçiriyor.


1 Mayıs 2012 Salı

Demet Akalın Fenerbahçelileri kızdırdı



"Bu ne ya, Volkan'ın ağlamasını mı izleyeceğiz?" diye yazınca Twitter karıştı.

Demet Akalın, önceki akşam oynanan Fenerbahçe- Beşiktaş maçında kaleci Volkan'ın dizinden sakatlandığı pozisyon için Twitter'da, "Bu ne ya, Volkan'ın ağlamasını mı izleyeceğiz?" diye yazınca büyük tepki çekti.
Fenerbahçe taraftarlarının mesaj yağmuruna tuttuğu Akalın, yazdığı twit'i hemen sildi. Sarı- lacivertli taraftarlar, ünlü popçuyu sosyal medyada, "Demet n'oluyor?" etiketiyle yerden yere vurdu.

Arda'nın yeni aşkı: Selin İmer!



Arda Turan'ın, Sinem Kobal'dan sonra gönlünü sosyetik güzel Selin İmer'e kaptırdığı iddia ediliyor.


'SOSYETİK SEVER'
Magazin ve futbol dünyası yine birlikte! İddialara göre; Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, sosyetik güzel Selin İmer'le yeni bir aşka yelken açtı. Turan, uğruna Türkiye'yi bırakıp Madrid'e yerleşen Sinem Kobal'la ihanet yüzünden Şubat ayında ayrılmıştı. Futbolcunun kendisine aldattığını öğrenen güzel oyuncu ise soluğu İstanbul'da almıştı.
OTELE GİTMEDİ
İddialara göre Yıldız futbolcu Arda Turan, birkaç haftadır Selin İmer'le aşk yaşamaya başladı. Arkadaşı Gamze Karaman'la İspanya'ya giden İmer, otel yerine Turan'ın evine yerleşti. Bir süre sonra Karaman İstanbul'a döndü ama Selin İmer kaldı. Madrid sokaklarını sarmaş dolaş arşınlayan ikili, şimdilik aşklarını gizlemeyi tercih ediyor.

AŞK DEFTERİ KABARIK

Silen İmer, Alican Ulusoy, Doruk Kaya ve Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle yaşadığı aşklarla magazin sayfalarını süsledi.

ARDA TURAN'DAN AÇIKLAMA

Magazin dünyasına bomba gibi düşen bu haber sonrası ünlü oyuncudan bir açıklama geldi. İşte o açıklama:

SİNEM KOBAL'A KARŞI HALA DUYGULARIM VAR

"Kariyerim ve futbol hayatımda en önemli günleri yaşadığım şu dönemlerde magazin dünyasında çıkan asılsız haberlerde yer almaktan dolayı çok üzgünüm. Sinem Kobal'a olan saygım ve duygularımdan dolayı şuan başka biriyle ilişki yaşamam mümkün değildir. Hakkımda bazı gazete ve internet sitelerinde çıkan "ilişki" haberleri tamamen asılsız olup beni derinden üzmüştür. Değerli gazeteci arkadaşlarımın ve kamuoyunun bilgisine sunarım. Haberin gerçeğinin asılsızından kamuoyunda daha çok değer bulması dileğiyle."