18 Aralık 2012 Salı

Fenerbahçeli yıldızlar ve Cicişler


Esra&Ceyda kardeşler, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası gündeme oturdu.
Fenerbahçe Ülker'in iki yıldızı Emir Preldzic ve Bojan Bogdanovic'in Cicişler olarak bilinen Esra&Ceyda kardeşlerle çekilen fotoğrafları çok konuşuldu.

Kobe ve Messi'nin kamera arkası


Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi ve yıldız basketbolcu Kobe Bryant'ın birlikte rol aldıkları THY reklam filminin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

video

17 Aralık 2012 Pazartesi

Selçuk İnan'a derbi pidesi!


Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 2-1'lik skorla geçtiği maçta frikikten ağları sarsan Selçuk İnan'a hediye geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 2-1'lik skorla geçti. Zorlu mücadelenin yankıları gelmeye devam ediyor.

Frikikten kaydettiği golle takımına galibiyeti getiren Selçuk İnan'a gittiği restaurantta özel bir hediye geldi. Başarılı futbolcuya üzerinde maçın skoru yazan bir pide ikram edildi.

Pidenin üzerinde "GS 2-1 FB" ifadelerine yer verilirken, sarı-kırmızılı futbolcunun neşeli görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

İkram edilen pide ile bir de poz veren yıldız futbolcunun bu karesi mikro blog sitesi twitter'da çeşitli esprileri de beraberinde getirdi.

Sporx 

9 Aralık 2012 Pazar

Arda ve Emre sosyal medyayı salladı

Atletico Madrid’de oynayan iki yıldız futbolcunun yeni imajları sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen milli futbolcularımız Arda Turan ve Emre Belözoğlu giyim tarzlarıyla dikkat çekiyor.

Menajer Ekrem Durmuş'a poz veren ikili sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Twitter’da “Madrid’te 2013 sonbahar-kış kreasyonu” ifadesiyle yayınlanan karede, Arda Turan’ın yeni saç modeli ve beresi dikkat çekerken, Emre Belözoğlu kısa pantolonu, beresi ve kabanının içine giydiği yeşil hırkasıyla Arda’yla şıklık yarışına giriyor.

Medyaspor